Service

Remote Support

Start Download

Onze Service

1
Kennismaken & Inventarisatie

Allereerst maken wij graag persoonlijk kennis met u en uw bedrijf. Vervolgens inventariseren wij al uw wensen en brengen dit zo goed mogelijk in kaart. Dit alles onder het genot van een kopje koffie bij ons op kantoor of bij u in uw zaak.

2
Demonstratie

Na het in kaart brengen van al uw wensen kunnen wij gericht een demonstratie geven van onze systemen bij u op locatie of bij ons op kantoor.

3
Offerte op maat

Aan de hand van onze demonstratie kunnen wij zeer snel een gepaste offerte maken, deze zal met u worden besproken.

4
Implementatie

Indien u bij ons een bestelling plaatst, gaan wij beginnen met de complete implementatie van het systeem. Dit doen wij allemaal in eigen beheer. De systemen worden vooraf de uitlevering zoveel mogelijk geconfigureerd zodat wij zo min mogelijk werk hebben bij u op locatie.

5
Uitlevering & Basis training

Zodra de systemen compleet geconfigureerd zijn, zullen wij op afspraak het systeem komen installeren. Het is van groot belang dat alle benodigde kabels en aansluitpunten wat van te voren is besproken aanwezig zullen zijn. Als alles op z'n plek staat zullen wij het systeem en randapparatuur gaan testen. Als alles naar behoren werkt krijgt u en medewerkers de basis uitleg van het systeem.

6
Optimalisatie & Fine-tuning

Na een paar weken met ons systeem te hebben gewerkt, zullen wij de laatste aanpassingen doen om het systeem compleet te optimaliseren. U krijgt als manager indien gewenst ook nog een extra uitleg van ons systeem.

Welke Service past bij jou!

Remote Service & Support

10 Per Maand

Label 1
Gratis Helpdesk
Label 2 G 
Gratis Remote Access 
Label 3
Gratis Software Updates 
Label 4
*icm Software Licentie 
Lees meer...

On-Site Service & Support Meest gekozen

20 Per Maand

Label 1
Gratis Helpdesk
Label 2
Gratis Remote Access
Label 3
Gratis Software Updates
Label 4
Geen Voorrijkosten 
Label 5
Geen Arbeidsloon
Label 6
Gratis Bruikleenmachine
Label 7
*icm Software Licentie
Lees meer...