Over ons

Wie zijn wij

Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde medewerkers van uiteenlopende leeftijden die allemaal enige affiniteit hebben met techniek of dienstverlening.

 

 

 

 

 

 

 

 

De HoreCat software wordt in eigen beheer ontwikkeld door programmeurs die zelf eerst ervaring hebben opgedaan in de Horeca. Hierdoor weten zij exact wat de wensen van een horeca-ondernemer zijn. Zij weten als geen ander dat een ondernemer b.v. zo min mogelijk tijd wil besteden aan het administreren. Verder is het programma zo geschreven dat iedereen er snel en eenvoudig mee kan werken. Binnen 15 á 20 minuten kunnen medewerkers uit de voeten met het programma, ook zonder enige computer ervaring!

Visie & Strategie

1
Onze missie

Onze missie is om de horecaondernemer te voorzien van een innovatief geautomatiseerd systeem dat inzicht geeft in allerlei bedrijfsprocessen en tevens bijdraagt aan de service die zij hun gasten willen bieden.

2
Onze visie

HoreCat streeft ernaar middels innovaties de horecaondernemer te voorzien van geautomatiseerde processen wat het leven beter en makkelijker maakt niet alleen voor de ondernemer maar ook voor hun gasten. Wij bieden een zeer goede werkomgeving voor mensen die onze passie delen en samen bieden we onze klanten een ongekende meerwaarde doordat wij net dat stapje extra doen. Door in te spelen op marktkansen en technologische ontwikkelingen biedt HoreCat de klant een eigentijds product.

3
Onze doelstellingen

Ons doel is om in 2020 alle huidige en nieuwe klanten te voorzien van een systeem met kassakeurmerk. Wat uiteindelijk compleet hardware onafhankelijke draait.

Ons geweldige team

Onze Branche

Cafe & Restaurant

Snooker & Pool

Bar & Club

Overige